keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Ratsastamassa...


Yksi tyttäreni tämän kesän kohokohdista oli, kun hän pääsi hoitamaan hevosia ja ratsastamaan. Tyttö rakastaa hevosia kovasti ja minä todella toivoisin, että hän pääsisi aloittamaan ratsastuksen säännöllisesti. Tyttären kasvoilla oli koko ratsastustunnin ajan niin onnellinen ilme:).

Minä olen ratsastanut pienenä tyttönä jonkin verran ja nyt tuntuu, että olisi mukava kokeilla uudestaan. Selälleni voisi tehdä hyvää säännöllinen terapiaratsastus. Olisi mukava käydä ratsastamassa yhdessä tytön kanssa ja saada yhteinen harrastus.

9 kommenttia:

Maisuli kirjoitti...

Kuulostaa hyvälle tuo ratsastaminen, pienenä tyttönä,tai oikeastaan nuorena tyttönä minäkin kävin viikottain ratsastamassa. Kävisin nykyäänkin, jos vain olisi ylimääräistä rahaa...

Kivaa viikkoa sinulle!

-maisuli-

Tippaliisa kirjoitti...

Suosittelen ratsastusta tyttärellesi ja sinulle todella. Hieno harrastus siinä saa samalla itselle hyvän mielen, selkä paranee, koordinaatiokyky ja keskittymiskyky paranee (lapset). Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkäksi.
Oma tyttäreni on lievästi kehitysvammainen ja nyt 20 vuotias. Ratsastuksesta ja hevosten kanssa puuhastelusta on ollut todella paljon apua ja samalla on löytynyt kiva harrastus.

Jaanabella kirjoitti...

Olisihan se ihanaa,että sinulla olisiyhteinen harrastus tytön kanssa ; )
Itse en ole koskaan allergiani takia voinut ratsastaa.

Mukavaa viikonvaihdetta!


t.Jaanabella

Tiina kirjoitti...

Missäs tallilla tuo oli missä kävittä? :D

katrilli kirjoitti...

Hei Tiina!

Kävimme Suomussalmella Tarjan Iskun tallilla ratsastamassa. Missähän Pudiksella voisi aloitta ratsastamisen? Haluaisin Roosalle säännöllisiä ratsastustunteja.

T. katrilli

Tiina kirjoitti...

Hei! Ja pudiksella voi aloittaa säännöllisesti ratsastamisen maatalousoppilaitoksessa. Syksyllä ne alkaa laittaa vissiinki ilmotuksia lehteen että ratsastustunteja ois. Oon nyt käyny siellä pari vuotta tunneilla ja ihan hyvä opetus on ollu. tunnit maksaa sen 17 euroa. :)

Tiina kirjoitti...

oletko muuten itse tehnyt tuon blogin taustan yms. vai onko ollu valmis layoutti? :)

katrilli kirjoitti...

Hei Tiina!

Kiitos noista ratsastustuntitiedoista. Koetan saada syksyllä Roosalle ratsastustunteja maatalousoppilaitokselta.

mulla on blogissa valmis pohja, jonka olen löytänyt netistä. Pääset selaamaan mukavia blogipohjia, kun klikkaat (kaksi kertaa) minun blogini vasemmassa yläkulmassa olevaa DELIGHT DOTS kohtaa. Sieltä löydät myös ohjeet miten saat uuden pohjan liitettyä blogiisi.

T. katrilli

Nelmi kirjoitti...

Täällä näitä vanhoja kirjoituksiasi lueskelen ja pakko tähänkin on sananen laittaa. Tuo terapiaratsastus on itsellesi hyvä ajatus. Minä selkävaivoineni olin terapiaratsastuksessa jota ohjasi fysioterapeutti ja sitten oli vielä taluttaja erikseen. Olin oikein lääkärin lähetteellä. Maksoi aika kivasti ja Kela ei ota mitenkään osaa tuohon hoitomuotoon. Vain cp- ja kehitysvammaiset saavat kelalta siihen korvauksen.
Kuitenkin se vaikutus minkä siellä humman selässä sai, antoi niin paljon enemmän fyysisesti ja psyykkisestikin, että olen valmis menemään uudestaankin.