torstai 2. heinäkuuta 2009

Ihana Luna- tyttönen 5 kk


Meidän pikkuinen Luna- koiramme on täyttänyt jo viisi kuukautta. Luna on pieni ja siro kääpiövillakoira, joka on varustettu "duracell-paristoilla". Luna on vilkas ja eloisa koiruli, josta on meille paljon iloa. Luna on saanut useita lempinimiä; Lunaliini, Lunis, Töppö ja Puudeli. Niinhän se on, että rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Luna on innokas lähtemään kanssani lenkille. Käymme lenkillä kaksi kertaa päivässä ja Nuppu on mukana. Luna olisi vaikka koko ajan ulkona, mökillä siihen on onneksi mahdollisuus. Kuvassa Lunalla on vielä pitkä karva, tänään Lunan turkki trimmattiin kesäkuntoon. Ihana, rakas koira:)

6 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Aivan ihana tämä teidän Luna <3
Minulla on kova koirakuume...ehkä aikanaan kun lapset on saatu isoiksi...Oikein mukavaa viikonloppua<3

Sooloilija kirjoitti...

Niin ja ihana on tämä uusi blogipohjasi, oikein piristävä ja sinun näköinen! Kiva kun innostuit vaihtamaan!

katrilli kirjoitti...

Hei Nina ja Sooloilija!

Lämpimät kiitokset kommenteistanne. Sivupohja on minustakin tosi ihana ja minun näköinen. Kaipasin jo muutosta entiseen sivupohjaan. Ninan sivujen kautta löysin tämän uuden pohjan.

Mukavaa viikonloppua!

Halauksin katrilli

Leena Lumi kirjoitti...

Meillä on huomenna mieheni pyöreät synttärit ja vil´kkaudesta tulee vastaaman tyttäremme kääpiövillakoira Dina. Hän on todellakin Duracel-koira, sillä oli 'hoidossamme' pari viikkoa ja tulihan siinä juostua;-) Uimaan aivan yhtä innokas kuin noutajamme, mutta pitää jälkeenpäin kuivata hyvin.

Vieraille on ilmoitettu, että jos jonkun on pakko laittaa sukat jalkaan, vastaa vahingosta itse, sillä Dina haluaa kaikkien hellittäväksi.

Partyt ovat rennot grillijuhlat, joten tämä ilopilleri, jota väsyneenä kutsun lempeästi Riesaksi ja pirteänä Tirriksi, sopii joukkoon mainiosti.

katrilli kirjoitti...

Leena!

Oikein iloista ja hyvää syntymäpäivää miehellesi ja teille kaikille ! Kääpiövillakoirat ovat lumonneet minut ja perheeni ihan kokonaan.

Mukavaa viikonloppua!

Halauksin Katrilli

Nurkkalintu kirjoitti...

Suloinen Luna :)