torstai 2. heinäkuuta 2009

Kesätouhuja lasten kanssa...

Kulunut viikko on ollut varsinainen touhuviikko tyttäreni ja hänen ystävänsä kanssa. Tytöt ovat leikkineet, viettäneet pyjamabileitä, hoitaneet koiria, piirtäneet ja laatineet keppihevosille sukutauluja. Olen koettanut järjestää myös jokaiselle päivälle pientä ohjattua toimintaa.
Luna on ollut aina innoissaan mukana meidän touhuissamme, mm. kankaiden värjäämisessä.

Tiistaina oli oikein helteinen päivä ja värjäsimme kankaita pihalla aurinkovärjäyksellä. Hetkessä piha täyttyi erivärisistä kankaista. Suihkutimme väriä kankaille suihkepullolla ja maalasimme pensseleillä. Käytimme kuviointiin merisuolaa, kuivattuja vaahteran lehtiä, rypytimme kankaita ja teimme solmuja...

Tyttäreni maalasi kankaalle hevosen. Hieno heppa siitä tulikin:)...

Keskiviikkona oli vuorossa keppareiden tekeminen. Kävimme ensin kaupassa ostamassa harjanvarsia. Keppareiden parissa meiltä menikin useampi tunti ja mukavaa oli. Kuvassa Ulpukka ja Rambo.


Lissu ja Humma...

Sekä Salama ja Sahrami... Keppareiden teon jälkeen olikin vuorossa heppanäyttely ja mie sain kunnian toimia näyttelyn tuomarina!Tänään olemme maalanneet kiviä. Kiviä kävimme keräämässä tiistai-iltana ollessamme koirien kanssa lenkillä. Kaikilla kolmella oli taskut täynnä kiviä ja taskut roikkuivat polvissa asti. Minulla oli lisäksi pari isoa kiveä käsissäkin. Meillä oli aikas hauskaa:)

Maalasimme kiviä akryyliväreillä ja nämä taideteokset pääsevät koristamaan kukkapenkkien reunoja... Mitähän kivaa huomenna keksitään...?

2 kommenttia:

Liinis kirjoitti...

Teillä onkin päivät menneet oikein mukavasti touhutessa. :)

Mukavaa viikonloppua!

Nurkkalintu kirjoitti...

Teillä on ollut lystiä! :)
Ihania kiviä.
Hyvää viikonjatkoa!