maanantai 8. kesäkuuta 2009

Tilkkuja, tilkkuja...


Tänään lähden tilkkutyökurssille Ouluun:) Oulun Kansalaisopistolla alkaa illalla tilkkukurssi ja suuntaan sinne iloisella mielellä. Saan keskittyä suunnittelemaan ja ompelemaan tilkkutöitä ja tätä ihanuutta kestää viisi päivää! Toki aikaa on myös ulkoiluun, lenkkeilyyn ja ystävien tapaamiseen. Tämä viikko on minun ikioma lomaviikkoni!

Viikonlopun aikana olen katsellut kangasvarastoani ja valinnut sopivia kankaita mukaan. Eteiseen on kertynyt monta pusia ja nyssykkää mukaan otettavaksi; kankaiden lisäksi pitää ottaa mukaan vanulevyä, vuorikankaita, nappeja, nauhoja, pitsejä, ompelu-ja tikkauslankoja, ompelukone ym tarpeellista. Mieheni kysyikin, "aiotko sie ottaa mukaan nuo kaikki tavarat"? Tilkkukurssilla on joka ilta uusi teema ja opettajamme Paula Vainio opettaa aina uuden tekniikan/työskentelytavan. Kurssilla on mahdollista työstää myös omia suunnitelmia tai tehdä valmiiksi jo pitempään tekeillä ollut tilkkutyö. Ajatuksia ja ideoita on pää täynnä, katsotaan mitä saan aikaan...

Kuvassa on aloittamani kesäkassi. Meidän oman tilkkukiltamme aiheena on "kuukaudenkassi" eli teemme jokaisella tapaamisella uudenlaisen laukun/kassin. Kiltamme Tilikkutyttäret, kokoontuu kerran kuukaudessa. Seuraava tapaamisemme on Oulussa ensi lauantaina.

Blogipäivityksiini tulee nyt muutaman päivän tauko. Palaan "linjoille" kurssin jälkeen... Mukavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein kivaa matkaa sinulle ja nautihan täysin siemauksin vapaa viikostasi!!! =)

t.maisuli

Jaanabella kirjoitti...

Innolla odotan mitä kaikkea saat kurssilla aikaiseksi.
Oikein mukavaa "lomaviikkoa" sinulle.

t.Jaanabella