perjantai 5. kesäkuuta 2009

Oulussa 5.6.2009


Tänään kävin tyttäreni ja Luna-koirani kanssa Oulussa. Luna matkusti ensimmäistä kertaa pitemmän matkan autossa. Alkumatkasta Luna katseli maisemia, mutta tulomatkalla hän nukkui, päivä oli ilmeisen rankka pikkuiselle.

Kävimme tapaamassa Lunan kasvattajaa ja Lunan isä- ja äitikoiraa. Jero-koiran kanssa Luna touhusikin kovasti. Lunan kasvot ja häntä siistittiin, voi miten suloinen kuono pitkän karvan alta löytyikään:) Olen vaan ihastellut Lunan pieniä ja suloisia kasvoja loppu päivän ajan. Ja Lunan suuret, ruskeat nappisilmät katselevat nyt entistä uteliaimpina maailmaa. Sain hyviä neuvoja kasvattajalta turkin trimmaamista varten. Luna olikin kasvattajan luona hoidossa muutaman tunnin ja mie kävin sillä aikaa asioilla. Oli ihana nähdä; KIITOS !

Tapasin myös ystäväni ja hänen perheensä. Kävin tyttöjen kanssa syömässä McDonaldsilla ja sieltä suuntasimme Mustiin ja Mirriin ostamaan Lunalle sopivaa shampoota. Päivä oli oikein mukava. Suunnittelimme tyttären kanssa, että kesän aikana teemme tällaisia pieniä retkiä päiväseltään Ouluun ja vaikka Ranuan eläinpuistoon. Retket piristävät mieltä, ja on niin mukava tavata ystäviä:)

Ei kommentteja: