tiistai 2. kesäkuuta 2009

KESÄLOMA :)


Tänään on tuntunut siltä, että kesäloma on vihdoinkin alkanut. Lapsilla loppuivat koulut ja vanhin poikakin tuli kotiin viettämään kesää. Hän käy välillä Oulussa tenteissä, eli hänen kesänsä kuluu filosofiaa opiskellen. Isommat pojat eivät yrityksistä huolimatta saaneet kesätöitä, on hyvä saada lastenkin välillä kunnolla levähtää.

Mieheni aloittaa kesälomansa vasta heinäkuun loppupuolella. Mie touhuilen lasten kanssa kotona, mummolassa ja mökillä ja yhteinen loma ollaan mökillä Suomussalmella. Minulle lomaa on sekin, että voin nukkua aamulla vähän pitempään. Olen tehnyt aamuin ja illoin rauhallisia kävelylenkkejä metsässä koirien kanssa ja touhuillut pihalla puutarhahommia. Luonto on puhjennut kukkaan ja tänään huomasin, että ulkona on paljon vähemmän mukavia "kavereita" eli sääsket ja mäkärät ovat saapuneet.

Mie haluaisin aloittaa ompelemisen pitkän tauon jälkeen. Ensi viikolla menen Ouluun Tilkkutyökurssille. On ihanaa keskittyä tilkkutöihin ja viettää aikaa samasta harrastuksesta tykkäävien kanssa. Tilkkukurssit kuuluvat kesääni. Viime vuonna en käynyt kurssilla ollenkaan ja nyt tuntuu kuin edellisestä kurssista olisi ikuisuus. Tilkkuiluviikko on minun ikioma lomani, irtiotto arjen touhuista.

Ihanaa kesää kaikille!

1 kommentti:

Nurkkalintu kirjoitti...

Kiitos, samoin Sinulle ja perheellesi ihanaa kesää! :-)