maanantai 16. maaliskuuta 2009

Viikonloppuna...

Viikonloppu meni pientä Lunaa ihastellessa ja hoitaessa. Luna on tottunut nopeasti uuteen kotiin ja pentu on rohkea tutustumaan kotimme eri huoneisiin ja perheemme jäseniin. Ensimmäiset yöt ovat menneet suht rauhallisesti; Luna nukkuu kahden, kolmen tunnin pätkiä ja herää sitten touhuamaan. Luna osaa tehdä pissat ja kakat sanomalehtien päälle ja syö noin neljän tunnin välein. Tyttäreni on ottanut Lunan hoitamisen reippaasti omaksi touhukseen ja on hellyttävää nähdä miten Luna nukkuu tytön pään vieressä, samalla tyynyllä yönsä. Päivällä Luna nukkuu omassa korissaan, mutta yöksi pitää päästä tytön lähelle. Tyttö on herännyt yölläkin hoitamaan pientä. Hänen mielestään ei haittaa vaikka joutuu heräämään yölläkin, kaikki on "sen arvoista".


Luna on käynyt pieniä hetkiä ulkona "riehumassa". Pikkuiselle tulee äkkiä kylmä, vaikka päällä on villapaita. Totutellaan vähitellen ulkoiluun.

Luna on oikein vikkelä ja terhakka pentu. Hän hyppii ja pomppii ketterästi paikasta toiseen. Pieni on niin huvittavan näköinen, kun hän juoksee täysillä pienet korvat lerpattaen ja tupsu-häntä heiluen. Luna tykkää kantaa villasukkia, pipoja, omia leluja ja jopa iskän Reino-tossujakin omaan koriinsa. Toisinaan kori on niin täynnä tavaraa, ettei Luna itse mahdu sinne.
Neulelankakerät ovat myös suosittuja. Luna on hellyttävä ja suloinen koiravauva, josta koko perhe on iloinen.

Luna on tuonut perheeseemme ja kotiimme paljon iloa ja naurua. Hän on niin pieni, mutta meille niin suuri asia.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana täältä ollu seurata teidän Lunan kotiin tuloa :) Meillä siellä Viivi vielä odottaa kotiin pääsyä. Kunpa jaksaisimme odottaa vielä puoltoista viikkoa...

Vaapukkamehu kirjoitti...

Onpahan vain suloinen otus <3 Minullakin on sellainen elämän kestävä vauva- ja koiranpentukuume ;) Nyt vain ihastelen muiden koiria, kun rahkeet ei riitä tän lauman kanssa :D

joulutar kirjoitti...

Eipä oo toinen paljoa isännän tossua isompi ja ruskea nappisilmä kurkkii sieltä takaa ;) AAAAAAAAivan ihana!!

KaSil kirjoitti...

oi miten toinen on ihana!

Sooloilija kirjoitti...

Odottelinkin jo vähän kuvia ja juttua Lunan ensimmäisestä viikonlopusta teidän koirananne.
Kivat kuvat ja juttu: Luna on siis kotiutunut hyvin ja siitä on tosi paljon iloa!

Laitahan aina lisää kuvia!

Jossu75 kirjoitti...

Niiin suloinen!<3<3<3
Maltatko käsitöitä tehdäkään? ;o)

Kisumumma kirjoitti...

Luna on kyllä NIIN mielettömän ihana!!!

Ja tuhanet kiitokset viel, ihanista lapasista!!!