torstai 19. maaliskuuta 2009

Elämää pienen koiran kanssa...

Olemme tutustuneet nyt melkein viikon pieneen Luna-koiraamme. Elämäämme on tullut suunnattomasti iloa! Luna on tottunut nopeasti uuteen kotiinsa ja perheemme jäseniin sekä muihin koiriimme. Luna on mukana kaikissa touhuissamme. Meidän toiset koirat ovat hyväksyneet uuden pienokaisen joukkoonsa. Meillä on käynyt tyttöjä ja poikia kattomassa ja ihastelemassa Lunaa ja minä kuulemma puhun puhelimessa Lunasta kuin pienestä vauvasta. Kerron ystävilleni miten Luna nukkuu, miten taitava Luna on, montako kertaa hän syö päivässä, miten pesen Lunan pyllyn aamulla ja illalla jne... Luna on valloittanut meidät aivan kokonaan.
Luna nukkuu yönsä tyttäreni tyynyllä hänen päänsä vieressä . Luna on nukkunut jo kaksi yötä lähes kokonaan. Tämä on todella hellyttävä näky.


Me ollaan todella onnellisia tästä pienestä koiravauvasta. Lunan touhuja on niin mukava seurata. Hän on vilkas, iloinen, ketterä liikkeissään ja oikein nopea oppimaan uusia asioita. Luna tottelee jo istu komentoa ja tekee välillä pissat ja kakat ulos. Hän löytää herkkupalat, jos niitä piilotetaan ja kantaa ihan kaiken omaan koriinsa talteen. Korissa on mm. rusina, villasukkia ja leluja.


Luna on kaikissa touhuissa mukana. Hän osallistui niin innokkaasti laittamaan suksiin siteitä, että sukset piti nostaa korkeammalle ja jatkaa touhua siellä. Ihana koira!

4 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Ihanalta kuullostaa! Täydellinen koiravauveli siis!
Kerrohan lisää..

Esikko kirjoitti...

Suloinen pieni koiruus!

Liinis kirjoitti...

Voi minkälainen koiruus tuo Luna on, ihana! En yhtään ihmettele, että Luna on valloittanut koko perheen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiia rassasi minun puhelinta ja onnistuttiin hävittämään kaikki
tiedot mukaanlukien puhelinnumerot, laita viestiä tai soita niin saan taas numerosi, onneksi olen saanut lukea lunasta täältä.

Kirsi