sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Meidän Luna !

Tänään kävimme katsomassa kääpiövillakoiran pentuja tyttäreni kanssa. Ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä; kuvassa on meidän tuleva koiravauvamme LUNA. Luna on nyt viikon ikäinen tyttö. Mie ihastuin pentuun sekä pennun vanhempiin, erityisesti Lunan isään. En ole tavannut koskaan yhtä vastustamatonta koiraa. Tyttäreni sanoi, että Luna valitsi hänet "kuten taikasauva valitsee velhonsa".


Siru-äiti ja hänen viisi pentuaan, meidän Luna on toinen pentu oikealta.

7 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Voi hyvänen aika miten suloinen Luna-pentu! Kaikki viisi ovat ihan samannäköisiä siinä rivissä, mutta persoonat on varmasti jokaisella erilaiset.
Milloin se kotiutuu teille? Maalis-huhtikuussa?

Onnea ihanasta koiravauvasta!

Mimmarna kirjoitti...

Ihana Luna-koiranen! Ihan tippa herkeää silmäkulmaan koirankaipuusta täälläkin. Meillä ei enää ole ainuttakaan vanhemman tytön allergian vuoksi ja onhan omalla astmallanikin jotain osuutta asiaan ;)
Onnea teille tulevan uuden perheenjäsenen johdosta!!

Elisa kirjoitti...

ihana! onnea villisvauvalle! täällä tulee taas villispentukuume :)

Palaga kirjoitti...

Oi, mikä aarre teille onkaan tulossa! Onnittelut!

Anonyymi kirjoitti...

Voi että! Ihana Luna-vauva...

Onnea tulevasta perheenjäsenestä!

t.maisuli

katrilli kirjoitti...

Lämpimät kiitokset teille kaikille ihanista kommenteistanne. Minullakin tuli kyyneleet silmiin, kun näin pennut ja niiden vanhemmat. Oli hienoa seurata miten tyttäreni teki valinnan kahden tyttöpennun välillä. Hän piti ensin molempia vuorollaan sylissään ja sitten hän sanoi, että pienempi ja vilkkaampi on meidän Luna. Toinen tyttöpentu oli kookkaampi ja rauhallisempi.
Nyt suunnittelemme Lunalle omaa tilkkupeittoa ja joitakin pieniä vaatteita ajattelin tehdä. Olisiko teillä kellään kaavoja villakoirien vaatteisiin?

Luna tulee meille maaliskuussa, viikolla 12. Käymme nyt viikottain katsomassa Lunaa, otan pienestä kuvia ja laitan blogiin, jotta saatte seurata pienen kasvua.

Halauksin Katrilli

Kisumumma kirjoitti...

Voi sentään, kuinka ihanaa, Hurjan paljon onnea. Kyyneleet tulivat minullakin silmiin, kun tuota ihanaa Lunavauvaa katselin.Ja hirmuinen pentukuume. :)