perjantai 27. helmikuuta 2009

Luna-tyttönen; pian viisi viikkoa

Tänään kävin tyttäreni kanssa katsomassa tulevaa koiravauvaamme Lunaa. Edellisestä kerrasta olikin vierähtänyt jo pari viikkoa ja ikävä oli kova. Luna oli kasvanut ainakin puolella siitä, kun viimeksi näimme. Koirulit tulivat meitä vastaan ja oli todella ihanan näköistä, kun viisi pientä karvapalloa juosta viipotti ovelle isä- ja äitikoiran perässä. Minulle tuli ihan liikuttunut olo, kun näin pikkuiset; voiko kauniinpaa eläinlasta enää ollakaan kuin kääpiövillakoiran pennut:).

Välillä Luna nukahti tyttäreni sylissä. Kuvassa näkyy kauniisti Lunan rinnassa oleva valkoinen, puolikuun muotoinen täplä.

Tässä kuvassa Luna-tyttönen on minun sylissäni. Luna on opetellut syömään jo kiinteätä ruokaa (puuroja, raejuustoa ja kinkkua). Minua ihastutti ja ihmetytti se, miten ihmisrakkaita pennut ovat jo näin pienenä ja miten leikkisiä ne ovat. Luna vaikutta olevan pennuista kaikista itsenäisin ja hakee oman rauhallisen paikan, missä ottaa päiväunet.


Luna tulee meille kotiin tasan kahden viikon kuluttua perjantaina. Tuskin maltan odottaa siihen asti. On ihan sellainen tunne kuin odottaisi vauvaa kotiin.

9 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Voi herranen aika, että on suloinen pentu! Voin kuvitella liikutuksen tunteen, ihan liikuttuu jo täällä kuvaruudun toisellakin puoella kuvia katsellessa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihana!!! Voi Luna pientä... =)

t.maisuli

SANNA kirjoitti...

Lunasta taitaa tulla oikea prinsessa. Näen jo kuinka se sipsuttelee vaalean punaisissa ihanuuksissaan.... Sitä riemua odotellessa enkeleitä pienelle Lunalle ja kaikille teille!

joulutar kirjoitti...

Voi ihanaa pikkuista karvapalleroa! Minun naapurissani on myös pieni koiranpentu ja oon aika myyty. Mutta yritän pitää pintani eli omistautua vain tälle 9-vuotiaalleni...

KÄY HAKEMASSA JOTAKIN BLOGISTANI ;)

Palaga kirjoitti...

Aivan ihanan näköinen pentukoira!

Saari kirjoitti...

Ihana pentu tulossa teille. Mekin saadaan muutaman viikon päästä samanlainen karvapallero kotiin. Onko teidän koira pudasjärveltä?

Maarit kirjoitti...

Ei todellakaan voi olla ihanampaa...
Ihan syötävän suloinen...
Nauti uudesta ystävästäsi ja yhdessä eläminen ja kasvaminen on aivan ihanaa...siis koiran ja omistajan. Ajanmyötä koirasta oppii kaikenlaista...

Susy kirjoitti...

Olá,
Estes cães são maravilhosos,amo cães,são tão amigos e companheiros,são uma alegria na nossa casa!!
Vi como eles estão crescidos,parabéns!!!
Saúde e paz!!!

Anonyymi kirjoitti...

OIsko sulla ohjettu tuohon koiran villapaitaan?