lauantai 21. helmikuuta 2009

Juha Tapion konsertti Pudasjärvellä 20.02.09

Eilen illalla tapahtui pienessä kaupungissamme suuria asioita. Pudasjärven kaupunki ja seurakunta järjestivät yhdessä konsertin, johon esiintyjäksi oli kutsuttu yksi maamme suosituimmista musiikintekijöistä ja artisteista; Juha Tapio. Konsertti käynnisti Pudasjärven 370 -vuotis syntymäpäivien juhlallisuudet. Konsertti järjestettiin liikuntahallilla, joka täyttyikin kokonaan eri ikäisistä Juha Tapion musiikin ystävistä. Oli hienoa olla mukana tapahtumassa! On hienoa, että pienelläkin paikkakunnalla järjestetään tällaisia tapahtumia. Saamme kiittää seurakuntamme mukavia nuorisotyöntekijöitä Tiinaa ja Markoa, jotka kuuntelevat sydämellä nuorisomme ja vähän vanhempienkin toiveita. Seurakunnan parista löytyy paljon mukavaa toimintaa kaikenikäisille. Juha Tapion konsertin kävijämäärästä voi päätellä, että tilaisuudelle oli kysyntää. Oli myös mukava nähdä, että paikalla oli paljon turvapaikanhakijanuoria Irakista, Somaliasta ja Afganistanista.


Juha Tapio esiintyi puolentoista tunnin ajan ilman taukoja. Hän on vaatimaton ja herkkä esiintyjä, jonka laulujen sanoituksista minä saan voimia elämääni.


Olen päässyt nyt kaksi kertaa kuuntelemaan suosikkiesiintyjääni livenä. Konsertin jälkeen oli hauska katsella ja kuunnella nimikirjoitusjonossa olevien, pääasiassa tyttöjen ja naisien kommentteja konsertista. Hieno ilta!

3 kommenttia:

KaSil kirjoitti...

oi miten upeita kuvia <3

Kisumumma kirjoitti...

Meilläkin oli täällä Juha Tapion konsertti, olisin niin halunnut mennä mutta raha ei riittänyt lippuun. Ihailen hänen sanoituksiaan, ja tykkään kovin lauluista. Oli varmasti tosi mahtava tilaisuus.

Sooloilija kirjoitti...

Saitkos nimmaria ja yhteiskuvaa?
Juhalla samat vaatteet kuin marraskuussa Oulussa..