maanantai 9. helmikuuta 2009

Luna, kaksi-viikkoa

Eilen sunnuntaina Luna täytti kaksi-viikkoa. Kävimme tyttären ja nuorimman pojan kanssa katsomassa ja hoitamassa pienokaista ja hänen sisaruksiaan. Luna oli kasvanut, silmät olivat jo auenneet ja pikkuinen liikkui. Lunan korvat olivat jo oikeassa asennossa. Vaikka pentu olikin selvästi kasvanut, mahtuu pikkuinen vielä hyvin kämmenteni päälle. Sydän täyttyi suuresta hellyydestä, kun saimme pitää sylissä ja hoitaa pienokaisia. Tuntuu, että haluaisi ottaa kaikki viisi pentua itselle, niin suloisia kaikki ovat.

Tässä Luna nukkuu rintaani vaste. Luna on pieni kokoinen ja siro verrattuna muihin pentuihin. Luna tulee selvästi siroon isäänsä. Kääpiövillakoirat olivat ennen rotuna aikas vieraita meille, mutta nyt kun olemme tutustuneet rotuun, Lunaan ja sen vanhempiin, niin ihastun päivä päivältä enemmän. Villikset ovat tosissankin erittäin tottelevaisia ja oppivat nopeasti uusia juttuja. Olen ihan varma, että jossakin vaiheessa meille tulee vielä toinen kääpiövillakoira.

Kasvattaja esitteli meille villakoira hoitoon tarkoitettuja välineitä, ruokia ja leluja. Näihin kaikkiin on hyvä tutustua ennen kuin koiranpentu tulee kotiin. Kävimme jo eilen ostamassa kaupasta kaksi lelua Lunalle. Kotona tyttö etsi innoissaan omien pehmolelujen joukosta Lunalle sopivia ja hän laittoi ne kaikki koriin valmiiksi. Mie ajattelin tänään etsiä käsityölehdistäni kaavoja koirien vaatteisiin. Koiran vaatteita en ole ennen tehnytkään, mutta nyt saan tutustua niihinkin. Vaatteet ovat yllättävän kalliita eläinkaupoista ostettuina. Tiedän, että osaan tehdä vaatteet itsekin sekä ompelemalla ja neulomalla. Tyttö on valinnut jo kankaat Lunan tilkkupeittoa varten.

Ensi sunnuntaina, Lunan täyttäessä kolme viikkoa, menemme taas katsomaan vauvelia...

6 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

On kyllä lutunen Luna! Voin kuvitella kuinka olet kokenut koskettavia hetkiä nähdessäsi taas uutta perheenjäsentänne.

Me mennään tällä viikolla katsomaan 12-13 viikon ikäistä Lapinkoiran pentua. Nekin on niin suloisia, sellaisia pörröisiä..

Sooloilija kirjoitti...

Ai niin, ja sulla on tässä kiva uusi vaaleanpunainen taustaväri, kivasti liukuva väri joka on ylhäältä tummempi ja alemmas mennessä vaalenee.

Anonyymi kirjoitti...

Voi mikä ihanuus...Niin söötti!

Olisihan se kyllä kivaa saada pörröinen uusi perheen jäsen! =)

Hyvää viikkoa Katrillille! =)

t.maisuli

Palaga kirjoitti...

Näyttää todella suloiselta vauvalta!

Kisumumma kirjoitti...

Voi tuota suloisuutta. Ihanaa, että teillä on tällainen aarre tulossa kotiin.

katrilli kirjoitti...

Hei!

kauniit kiitokset kaikille kommentoijille! Luna vetoaa todellakin tunteisiin. Vielä odotamme kuutisen viikkoa ennen kuin saamme pikkuisen kotiin.

Mukavaa viikko teille kaikille!

Halauksin katrilli