tiistai 20. tammikuuta 2009

Vihervaarassa tapahtuu...

Vihervaaran ikkunasta pilkistää vihdoinkin valot ja sehän on merkki siitä, että Emilia on muuttanut taloon. Paljon on vielä touhua ennen kuin kaikki tavarat ovat paikoillaan ja koko koti kalustettuna mutta pääasia on, että Emilia ja Anna-vauva pääsevät asettumaan uuteen kotiinsa.

Anna-vauva on päiväunilla ja Emilialla on hetki aikaa valmistaa teetä ja suunnitella talonsa sisustamista. Keittiön astiat ovat vielä laatikoissaan ja odottavat purkamista.

Emilian mielipaikka olohuoneessa. Tähän on ihana istahtaa iltaisin tekemään käsitöitä tai lukemaan. Emilia suunnittelee seinävaatteiden ja mattojen tekemistä.

Emilian hyvä ystävä Maria on tullut auttamaan muuttopuuhissa. Emilian Käsityö-ja Ompelu Puotia ei ole avattu, koska tavarat ovat vielä tulematta tavarantoimittajilta. Kalustuskin on täysin puutteellinen. Maria tulee töihin Emilian liikkeeseen.


Nukkekotimme Onnela on saanut uudet asukkaat. Otto ja Selma Mäki halusivat muuttaa lähemmäksi poikansa Jaakko Mäen perhettä ja Onnelan entiset asukkaat olivat juuri muuttaneet pois. Jaakko Mäki asuu perheineen Soivassa Kartanossa. Näin ukki ja mummi ovat lähellä poikansa perhettä ja pääsevät tapaamaan lapsenlapsiaan useammin.

2 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Kiva kun kerrot tarinaa, ne saavat mielikuvituksen laukkaaamaan ja kuvistakin saa enemmän irti.

katrilli kirjoitti...

Hei !

Olen aina tykännyt kirjoittamisesta ja tarinoista. Nukkekodin tmpärille on mukava luoda tarinaa. Olen miettinyt, että onko blogini sekava lukea, kun esittelen samassa kaikkia juttuja? Pitäisikö esim Nukkekodeille luoda oma blogi?

Halauksin Katrilli