maanantai 12. tammikuuta 2009

Maanantaina 12.1.2009

Uusi viikko on jälleen alkanut. Vuosi 2009 tuntuu kuluvan ihan yhtä nopeasti kuin edellinenkin vuosi. Meillä sairastetaan edelleenkin maha-/oksennustautia. Nyt kaikki muut paitsi perheen naisväki ovat joko sairastaneet tai ovat parhaillaan sairaana tähän kurjaan tautiin. Mie toivon jokapäivä, että kunpa minun ei tarvitsisi sairastua; oksentaminen on niin inhottavaa. Vanhin poika ei tullut käymään viikonloppuna kotonakaan, ettei tauti tarttuisi häneen.

Kävin tänään keskustassa ruokakaupassa. Kaupassa ollessani ihan vieras nainen tuli juttelemaan ja kiittämään hienosta lehtijutustani, joka oli paikallislehdessämme näyttelyni aikaan. Hän kertoi jutun olleen "positiivinen ja elämänmyönteinen selviytymistarina, joka antaa toivoa toivottomille ja samanlaisessa elämäntilanteessa oleville". Tuntui todella mukavalta kuulla hänen sanansa. Tuntui jälleen siltä, että on hyvä puhua kipeistäkin asioista ääneen.

Tänään sain myös mukavan puhelinsoiton kaupunkimme sosiaalitoimistosta. Me saamme tänäkin vuonna siivousapua!!!! Mie en itsenäisesti selviä siivouksista, se on liian raskasta puuhaa minulle. Ihanaa, että apua järjestyi vaikka ensin se tuntui toivottomalta.

Käsitöitä olen tehnyt jonkin verran joka päivä. Olen virkannut jo kolmatta pöytäliinaa. Olen askarrellut myös nukkekodin parissa ja mietinkin millaisesta materiaalista tekisin Vihervaaraan katon?

4 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Onnea siivousavun saamisesta!

Ja toivotaan, että juuri tuo oksennustauti hyppäisi sinusta yli..

Mukavaa tiistaipäivää!

Maisuli kirjoitti...

VOI EIII!!! Miun ENKELINI SIELÄ KUVASSA ONN... =)

Kiitos vielä kovasti siitä, meillä hän komeilee olkkarissa peiliedessä seisoskellen.... =)

katrilli kirjoitti...

Sooloilija: oksennustauti ei tullut minuun, Roosaan eikä Eetuun! Jess!

maisuli: Laitoin sinun enkulin kuvan tähän postaukseen, kun se on niin söpö. Mukavaa, että tykkäät!

halauksin katrilli

Merja kirjoitti...

Ihana enkeli,hurmaava mekkokangas!
hyvä,että säästyis oksutaudilta.halauksia ja kaikkea hyvää päiviisi!