sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

Tilikkutyttärien tapaaminen lauantaina 29.3.08


Lauantaina kokoontui Tilkkukiltamme Tilikkutyttäret kotiini. Kiltamme on pieni, mutta vireä toiminnaltaan. Perustimme kiltamme syksyllä 2005. Tapaamme kerran kuukaudessa, mie toimin kiltamme vetäjänä ja opena.

Aiheena tällä kertaa oli tietenkin Tildailu. Esittelin Teijalle ja Raijalle Tilda kirjoja, tekemiäni Tilda-hahmoja sekä kerroin yleensä mitä Tildailu on ja mitä kaikkea se pitää sisällään. Ja tyttäret ihastuivat täysin !! Teimme Tilda- enkelit. Kuvassa miun tekemä enkeli. Enkeleitä on kyllä todella mukava tehdä. Niistä kaikista tulee niin yksilöllisiä kankaita ja hiuksia muuttamalla.


Ompelun lisäksi juttelimme, paransimme maailmaa sekä nauroimme vatsamme kipeiksi. Yhdessä tekeminen on ihanaa!Emme malttaneet syödäkään, niin innokkaina touhusimme.Seuraavan kerran tapaamme Oulussa kuukauden kuluttua. Emme olisi millään malttaneet lopettaa ompelua, mutta iltapäivällä luonani alkoi Evelace-asujen esittely. Esittelijänä toimi Arja Ruottinen Oulusta.Pääsimme tutustumaan naisellisiin alusasuihin, yöpukuihin sekä muihin tuotteisiin. Evelace kutsuilla on mukava tutustua tuotteisiin kotona ja sovittaa niitä. Minusta on epämukava sovittaa vaatteita kauppojen pukukopeissa. Nyt oli hieno mahdollisuus kaikessa rauhassa sovittaa ja kokeilla vaatteita omassa kotona. Evelace-asuja on myös lapsille sekä miehille. Kahdeksan-vuotiaalle tytöllenikin löysin mukavia asuja ja miten mukava oli tytölläkin olla mukana "naistenkutsuilla".


Kuvassa on Raijan tekemä enkeli. Teijan enkeli jäi vielä vähän kesken, mutta esittelen se myöhemmin.

1 kommentti:

Sooloilija kirjoitti...

Hei, sinulla on ollut vaihteleva, piristävä ja toimintaa viikonloppuna. Kivalta kuullostaa! Hyvää viikon ja arjen alkua! Lämpimiä terveisiä!