perjantai 14. maaliskuuta 2008

Mukavaa postia

Eilen sain odottamaani postia JUJU-kerhosta. Tämä oli kerhon tutustumispaketti, sain valita kaksi kirjaa todella edulliseen hintaan. Tee oma leikekirjasi on peruskirja skräppäämisestä. Paperiaskartelu sisältää mukavia ohjeita monenlaiseen paperiaskarteluun, mm. origameja. Kerhon ensimmäinen kirja oli Ompele, kirjo,koristele. Tämä kirja ei ollut niin hyvä ja monipuolinen kuin olin toivonut.


Tällä viikolla on tullut myös kaksi nukkekotilehteä. Et Dukkehjem on hieno, norjalainen nukkekotilehti, jossa esitellään toinen toistaan ihanampia nukkekoteja. Lehdessä on upeat kuvat. Kunpa itsekin ehtisin aloittamaan taas pitkän tauon jälkeen askartelemisen oman nukkekotiprojektini parissa. Tämän kertaisessa numerossa esitellään suomalaisen Maria Malmströmin valmistamien nukkekodin suksien valmistusohjeet vaihe vaiheelta. Maria on todella taitava käsistään. Käyn päivittäin lukemassa ja katselemassa hänen upean nukkekotinsa Väinölän kuulumisia.
Toinen lehti on nimeltään Nukkekoti. Se on Suomen Nukkekotiyhdistyksen jäsenlehti.
Posted by Picasa

1 kommentti:

Sooloilija kirjoitti...

Hei, posti kantaa sinulle ihanaa materiaalia kotiin asti! Saakohan tuota Nukkekoti-lehteä irtonumerona? Jos siinä olisi paljon ohjeita niin se voisi olla meillekin sopiva lehti nukkekotiharrastukseen..
Lämpimiä terveisiä!