perjantai 28. maaliskuuta 2008

Tilda aiheinen nukkekotivaihto


Tilda Foorumissa Maisa emännöi Tilda aiheista nukkekotivaihtoa. Tarkoituksena oli tehdä Tilda aiheisia tekstiilejä, askarteluja ym. minikokoisena. Vaihtoon osallistui nyt kuusi nukkekotiharrastajaa ympäri Suomea. Mie ompelin meille jokaiselle tilkkupeitot sekä kaksi tyynyä.

Tänään sain näin ihania, pieniä paketteja postin mukana. Tyttäreni alkoi innokkaana avaamaan paketteja. Ja miten ihania juttuja paketeista löytyikään. Taitavia olette kaikki !


Tässä yhteiskuvassa kaikki paketeista paljastuneet ihanuudet.


Katjaliini oli valmistanut kaksi kaunista taulua. Toinen näistä pääsee uuden nukkekotini keittiöön ja toinen äidin makuuhuoneeseen. Ihania !! Kiitos Katjaliini ! Anteeksi, että kuva on väärinpäin.


SiiriSofia lähetti ihanan pääsiäisaiheisen kukkaruukun. Siis aivan mahottoman upea juttu! Lämpimät kiitokset!

Merjuskalta sain kaiken tämän. Pienen tilkkupeiton, tyynyjä, kirjan ja taulun. Suloisia. Lämpimästi kiitän Sinua Merjuska !


Tmt:n paketista löysin iki-ihanan pupu sydämen. Kauniit kiitokset Sinulle. Tämäkin ihanuus saa paikkansa uudesta nukkiksestani.
Maisan paketista ilmestyi superihanat pupu pannumyssy sekä -patalappu. En voi kuin ihmetellä, miten ihanat nämä ovat. Kiitos kovasti Maisa !


Paketit vielä kerran avaamattomina. Jännitti, että mitä kaikkea paketeista löytyykään.. Kyllä kannatti odottaa... Tämä vaihto oli yksi parhaista missä olen ollut mukana. Toivottavasti pian järjestetään uusi nukkisaiheinen vaihto !
7 kommenttia:

Maisa kirjoitti...

Ihania nukkekoti tavaroita sinullakin täällä! Heti löytyi minultakin paikka kaikille pupu talosta. Ja uutta vaihtoa suunnittelemaan, eikö?!

katrilli kirjoitti...

Kyllä, heti vaan suunnittelemaan uutta vaihtoa. Voisin olla emäntänäkin seuraavassa vaihdossa.

Sulla on myös ihania juttuja nukkiksessasi ja sivuillasi. Olet taitava käsistäsi.

Halit T katrilli

Maisa kirjoitti...

Kiva juttu, toimi sinä emäntänä seuraavassa vaihdossa. Ajattelin että voisi olla kiva että vaihdolla olisi joku teema esim. keittiö, makkari tai joku muu. Mitä mieltä olet? Laitapa koneisto käyntiin, ainakin minä tulen mukaan!

Sooloilija kirjoitti...

Oi, kylläpä olisi ihana jos postipoika meillekin tuollaisia kivoja pieniä paketteja kotiin silloin tällöin toisi.. Varmasti jokaisen päivää piristää tuollaiset vaihdot! Kiva idea!
- sanoo täältä minä, joka en tee käsitöitä, mutta niitä ihailen.. :-)

Melle ja minä kirjoitti...

Ihania pikkiriikkisiä Tilda-juttuja:)

siirisofia kirjoitti...

Kiitos aivan ihanasta tilkkupeitosta ja tyynyistä:-) Itsekin olen haaveillut joskus tekeväni tilkkupeiton, mutta vielä en ole uskaltanut edes aloittaa, mutta nythän minulla sellainen on.

katrilli kirjoitti...

Hei SiiriSofia!

Kiitos kiitoksistasi. Onko sinulle tullut lähettämäni syntymäpäivälahja ? Mie teen muutenkin paljon tilkkutöitä, joten ajattelin vaihdossa tehdä tilkuista jotain. Mie suunnittelen jo uutta Tilda- aiheista nukkisvaihtoa. Olisiko sinulla Ehdotuksia ? Voisiko se olla vaikka keittiö, olohuone tai makuuhuone aiheinen?