keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

Keskiviikkona 26.3.


Kuuntelin ja katselin juuri televisiosta uusintana Aamu TV:n lähetystä. Siinä puhuttiin ja esiteltiin "Tildausta", Unelmakerhoa ja Juju-kerhoa. Mukavaa, että käsityöharrastus saa näinkin julkisuutta. Ohjelmassa esiteltiin ihania Tilda-kirjoja ja muita tarvikkeita sekä puhuttiin netin käsityöaiheisista keskustelupalstoista, Tilda Addikteista sekä Tammen järjestämästä Tildanäyttelystä. Minunkin työni "Pupulasten pyykkipäivä" on esillä ko näyttelyssä Helsingissä.
Olen taas valvoskellut öisin. En saa nukuttua kipujen vuoksi. Välillä tuntuu, että elämä on pelkkää kärsimystä. Mutta onneksi elämässä on ihania asioita, joiden avulla jaksaa aina eteenpäin. Tänään ratkesi yksi merkittävä asia, joka painoi mieltäni. Kaupungin perhepalveluista vastaava henkilö soitti ja kertoi, että saamani siivouspalvelu jatkuu. Nyt sopimus oli tehty vuoden loppuun asti ja sama siivooja jatkaa työtänsä kuin ennenkin. Tulipa oikein hyvä mieli, toisaalta liikutuinkin siitä, että edes jostakin vireillä olevasta asiasta tulee myönteinen päätös. Minun on myös mahdollista saada lisää kotiapua ensi vuoden alusta lähtien, tätä asiaa selvitellään.
Tänään olen viettänyt aikaani tietokoneen ääressä. Olen koettanut opetella uusia asioita koneen käytöstä ja varsinkin blogin päivittämisestä, kuvien liittämisestä ym. Osasin jopa laittaa kävijälaskurin sivuilleni. Sain opastusta ystävältäni. Onnistuin myös hävittämään muutamia bloginappeja, mutta onneksi koodit olivat vielä tallessa sähköpostissa.
Vanhimmalla pojalla on tänään viimeiset Yo-kirjoitukset. Hän lähti flunssaisena tekemään historian koetta. Vähitellen minun pitäisi alkaa suunnittelemaan Ylioppilasjuhlia. Yliopppilasjuhlat ovat toukokuun lopussa ja siitä kahden viikon kuluttua vietämme rippijuhlia. Juhlat ovat mukavia!

4 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Hei, voi harmi kun jäi se aamutv:n juttu näkemättä..
Tosiaankin suurta iloa kokee kun onnistuu laittamaan tietokoneelle ja blogiin uusia juttuja; kävijälaskurin onnistuin minäkin vihdoin laittamaan. Ja eihän se vaikeaa ollut, oivalluksesta vain kiinni..

Mistähän saisi erilaisia bloginappeja? Joillakin on mm. lempibändinsäkin sivupaneelissa bloginappeina? No, jospa kaivelen aikani niin kyllä niitä tietoja löytyy..

Vinkkejä otetaan vastaan...
Lämpimiä terveisiä!

Marjo H kirjoitti...

Halauksia sinulle! Mukava kuulla, että edes joku asia järjestyy parhain päin.

AnneHelena kirjoitti...

Hei!
Ihana kun sait hyviä uutisia kyllä ne piristää mukavasti. Minulla on ollut taas väsymystä ja jonkinverran kipuja meinaa masennus iskeä.
Laitoin sivut myös tänne bloggeriin käyppä kurkkaamassa www-linkistä : )
sain apua bannerin teossa sekä taustan laitossa vielä kun osaisi laittaa tuon kävijälaskurin.
Ihanaa viikonloppua!

katrilli kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteistanne !

Sooloilija, mulle bloginapin teki ystäväni. Laitoin sen nähtäväksi blogiini.

Kiitos Marjo myötäelämisestä!

AnneHelena: koeta jaksaa, ymmärrän hyvin tuntemuksesi, olen kokenut itse samaa. ja väsymys on aina mukana sekä kipu! Enkeleitä Sinulle. Mie laitan sulle viestiä Foorumin kautta !

T. katrilli