tiistai 16. joulukuuta 2008

Tänään on väsy päivä

Olen taas vaihteeksi väsynyt, puhti tuntuu olevan ihan hukassa. Ja selkä- sekä hermokipu on sietämättömän kovaa. Vaikka olenkin oppinut elämään kipujeni kanssa suhteellisen hyvin niin välillä jatkuvaan kipuun väsyy ihan totaalisesti. Eilen kävin Oysissa selkäkirurgian poliklinikalla kontrollissa. Alaselän luudutusleikkauksesta on kulunut pian 2,5 vuotta ja luutumisen kanssa on ollut ongelmia. Selkä kuvattiin ja vihdoinkin luutumista on tapahtunut sekä levyt ja ruuvit ovat pysyneet paikoillaan. Mutta leikkauksesta ei ollut apua kipuun...


Juttelin lääkärin kanssa kiputilanteestani ja tuntui todella lohduttomalta, kun lääkäri sanoi, että minun kohdallani on kaikki mahdollinen kokeiltu, niin leikkauksilla kuin lääkitykselläkin. Lääkäri laittaa konsultaatiopyynnön neurokirurgille, jotta takajuostestimulaattorin toiminta tarkistetaan. Minusta tuntuu, että stimulaattori ei toimi oikein, sähköiskut menevät väärään paikkaan ja siitäkään ei ole apua hermokipuun. Pitää vaan koettaa jaksaa... Nyt alaselässäni on tulehdus...

Onneksi minä olen löytänyt apua kipuihini vaihtoehtoisista hoidoista; aromaterapiasta, vyöhyketerapiasta sekä energiahoidoista. Näitä lempeitä hoitomuotoja suosittelen kaikille kipuihmisille.


2 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Hei, täälläkin on väsymystä. Juuri rosollia teen itselleni lounaaksi, jospa se piristäisi. (Olen rosollin suuri ystävä, syön sitä isoja määriä jouluisin, joskus muinakin vuodenaikiona!).

Tuota aromaterapiaa olisi ihana kokeilla, vaikkei varsinaisista kivuista kärsikään. Se kohentaisi varmasti uupunutta mieltä.

Mukavaa päivän jatkoa ja jospa sitä piristytään pikkuhiljaa.

Sanny / Maisuli kirjoitti...

Voi ikävä kuulla selkäsi tilasta. Mutta hyvä että edes noista vaihtoehto hoidoista on apua! =)

Katselin ja luin tuossa juuri teidän myyjäispäivästä. Minähän olin kanssa 6-7pv täällä joulukylässä kojussa myymässä tuotteita. Huomasin saman, että pienet jutut eivät menneet kaupaksi.

Menen taas 19-21pv. saas nähdä kuin myynti nyt sujuu...

Ai niin, sitähän minä tänne tulinkin sanomaan että KIITOS sinulle ihanista kalenteri ylläreistä... =) On ollut niistä paljon iloa, joka päivä!

IHANAA JOULUA SINULLE JA PERHEELLESI! =)

t.maisuli