perjantai 12. joulukuuta 2008

Perjantain mietteitä 12.12.2008

Tänä aamuna saimme avata 12. luukun joulukalentereista. Mie avasin omat kalenterini ja lapset omansa ja Nuppu-koira sai kalenteristaan koiran suklaata. Ihana alku aina aamuille, kalenterin yllätyksiä ihmettelemme ja ihastelemme yhdessä. Nyt ollaan puolessa välissä, vielä 12 luukkua ja on jouluaatto. Täksi jouluksi matkustamme mummin ja ukin luo Suomussalmelle. On ihana saada kaikki läheiset koolle pitkästä aikaa yhteisen joulun viettoon.

Olen lepäillyt tavallista enemmän kuluneen viikon aikana. On ollut ihana, kun ei ole ollut kiire mihinkään. Olen koko ajan väsynyt ja selkä on vihoitellut tavallista enemmän. Selän leikkausalueella tuntuu kummallista pistävää kipua. Onneksi ensi maanantaina on aika Oysiin selkäkirurgian poliklinikalle kontrolliin. Selkääni tehtiin jäykistysleikkaus syksyllä 2006 ja luutumisen kanssa on ollut ongelmia. Minulla on sellainen tunne, että alaselkä ei ole vieläkään luutunut kunnolla...

Keskiviikko iltana olin pitämässä kepparikerhoa lapsille Pikku-Syötteellä. Ihastelin taas jälleen kerran satumaisen kauniita, talvisia maisemia. Tunturissa on uskomattoman kaunista; lunta on paljon enemmän kuin meillä, vaikka välimatkaa ei ole kuin reilut 40 km, kynttiläkuuset tykkylumineen ovat ihanan näköisiä. On tunne kuin saapuisi johonkin satumaailmaan, en ihmettele enää ollenkaan miksi ulkomaalaiset haluavat tulla sinne viettämään lomaansa.

Seuraavan runon myötä haluan toivottaa kaikille mukavaa viikonloppua ja rauhaisaa Joulun odotusta !


" Joulun enkeli kuunteli, hiljentyi.
Satoi kultaa kun kuuli
sydänten kieltä.

Pieni enkeli lensi ja piiloutui.
Jakoi siivillään hipaisten
joulun mieltä."

-Satu Pusa-

Ei kommentteja: