maanantai 22. joulukuuta 2008

Lasten käsityö- / kepparikerhon kuulumisia

Olen saanut alkutalven aikana pitää lapsille käsityökerhoa Pikku-Syötteellä. Laitoin jo aikaisemmin kuvia valmistuneista töistä ja nyt ovat vuorossa viimeisellä kerhokerralla valmistuneet käsityöt. Olen nauttinut lasten kanssa työskentelystä, on ihana seurata heidän intoaan tehdä käsitöitä ja lapsilta saan palautteen rehellisesti heti. Ihania lapsia, minulla on jo nyt ikävä heitä! Onneksi kerho jatkuu keväällä!

Kuvassa kerhon nuorimman oppilaan tekemä tyyny. Hän ehti tekemään kerhossa keppihevosen, keppiporon, sydänlaukun ja tämän hienon tyynyn. Välillä ompelimme sylikkäin, mie ohjasin ompelukonetta ja hän painoi kaasua. Kiitos mukavasta kerhosta!!Tässä kuvassa on valmistumassa tyyny. Kerhoa oli enää jäljellä 15 min, kun hän halusi tehdä vielä joululahjan. Nopeasti valmistui hieno tyyny. Kiitos mukavasta kerhosta!Tämä ihana, valkoinen hevonen valmistui myös. Vaikka käytimme samaa kaavaa niin kaikista hevosista tuli ihan "oman" näköisiä, kun käytimme eri materiaaleja. Opin lapsilta paljon hevosista ja niiden tarvikkeista kuten päitsistä, suitsista ja kuolaimista. Lämpimät kiitokset lahjasta ja mukavasta kerhosta!
Tässä kuvassa on kolmasluokkalaisen pojan tekemä upea seepra. Minusta oli hienoa seurata hänen työskentelyään, miten nopea ja taitava poika hän onkaan. Kiitän sinuakin mukavasta kerhosta!Tämän hepan päällä näette taitavasti tehdyt päitset ja huomatkaa pehmustettu turparemmi, jossa on kulkuset. Hienoa ja taitavaa työtä! Kiitos!

Seuraavana esittelen hienon beigen hevosen. Anteeksi lapset, etten muista hevosten rotuja ja nimiä. Tällä hepalla on ihan oikeat kuolaimet suussaan. Kiitoos mukavasta kerhosta!

Ja nyt esittelen kauniin harmaa-valkoisen ratsun. Kiitos Sinullekin mukavasta kerhosta.
Tapaamme taas ensi vuoden puolella!
Hyvää ja tunnelmallista Joulua sekä Onnellista Uutta Vuotta 2009 kaikille ihanille kerholaisilleni!

T. KatriEi kommentteja: