lauantai 8. marraskuuta 2008

T-kirjain- leikki


Sooloilija innoitti minua listaamaan 10 tärkeintä sanaa tietyllä kirjaimella. Hän valitsi minulle kirjaimen T. ( Jätän listasta pois kaikkein tärkeimmän T-kirjaimella alkavan sanan. 12-vuotiaan poikani nimi alkaa T-kirjaimella).

1.) Tilkkutyöt: Tilkkutyöt ovat parasta terapiaa kaikkien muiden käsitöiden kanssa. Olen tehnyt tilkkutöitä jo 20-vuotta. Tässä harrastuksessa ei voi koskaan tulla valmiiksi, aina oppii uusia asioita. Olen pitänyt omia tilkkutyönäyttelyitä ja osallistunut myös useisiin yhteisnäyttelyihin ympäri Suomea.


2.) Tilda: Norjalaisen Tone Finnangerin luomat Tilda-hahmot, kankaat, askartelutarvikkeet ym. tähän mahtavaan juttuun kuuluvat asiat ovat hullaannuttaneet minut täysin. Ihania ! Ei päivääkään ilman Tildalandiaa!


3.)Timantti: Sain muutama vuosi sitten mieheltäni lahjaksi kauniin sormuksen, jossa on viisi timanttia, yksi timantti jokaiselle lapsellemme. Hän oli etsinyt sormusta, jossa olisi ollut neljä kirkasta timanttia ja yksi punainen, mutta ei ollut löytänyt. Pidän tätä sormusta aina sormessani!


4.) Tunteet: Olen voimakkaasti tunteilla elävä ja toimiva ihminen. Itken, kun minua itkettää ja nauran, kun siihen on aihetta.


5.) Taivas: Uskon kuolema jälkeiseen elämään ja uskon kohtaavani kaikki poismenneet rakkaani taivaassa, kun se aika koittaa. Taivas on sininen ja valkoinen ja tähtösiä täynnä. Taivas on kaunis.


6.) Tee: Olen teen ystävä. En ole juonut enkä maistellut kahvia yli 35-vuoteen. Juon pääasiassa vihreätä teetä, myös valkoinen tee maistuu. Tee lämmittää ihanasti.


7.) Tulevaisuus: On tuntematon, mutta toivoisin löytäväni itselleni sellaista työtä käsitöiden lisäksi, mitä voisin vajaakuntoisena tehdä. Ehkäpä jotain osa-aikaista, etten väsyisi liikaa...


8.) Terapia: Ilman ihania terapeuttejani en jaksaisi näin hyvin. Terapeuttejani ovat ihanat ystäväni, perheeni, käsityöt, koiramme, ja kaksi "virallista" terapeuttiani; psykologini sekä aromaterapeuttini. Olette rakkaita!


9.) Tietokone: Tärkeä yhteydenpitoväline ystäviini, pankkiasiat on helppo hoitaa netin kautta, teen netin kautta myös tilauksia eri liikkeistä ym... Mitenkähän olen ennen pärjännyt ilman tietokonetta?


10.) Tuikku-kynttilä: Ihania tunnelman luojia niin sisällä kuin ulkona. Olen tuikkujen suurkuluttaja. Heti, kun hämärtää, sytytän yhden tai useampia tuikkukynttilöitä ympäri taloa sekä ulkoverannalle.Jos haluat jatkaa tätä kirjainleikkiä omassa blogissasi, laita kommenttia ja mie keksi sinulle sitten kirjaimen.

8 kommenttia:

Kisumumma kirjoitti...

Hei, tämäpäs oli kiva, tapa kirjoitella ajatuksia. Heitäppä minulle kirjain. :)

katrilli kirjoitti...

Hei Kisumumma !

Sinulle ajattelein kirjainta K niin kuin Kisumumma.

Halauksin Katrilli

Kisumumma kirjoitti...

K niinkuin KIITOKSET, kirjaimesta, täytyy tänään myöhemmällä oikein ajatuksen kanssa listata tärkeät asiat.

SANNA kirjoitti...

Lähetätkös minullekin kirjaimen...
kiitos. t. Sanna

katrilli kirjoitti...

Hei Sanna !

Mukavaa, että osallistut tähän mukavaan kirjainleikkiin. Minusta tuntuu, että Sinulle sopiva kirjain on R.

Käyn sitten lukemassa blogistasi, mitä olet kirjoittanut.

Halauksin katrilli

Maija kirjoitti...

Tuntuu mukavalta leikiltä. Valitsepa joku kirjain minullekin.

katrilli kirjoitti...

Hei Maija !

Kivaa, kun Sinäkin osallistut tähän leikkiin. Ehdottaisin Sinulle kirjainta E.

Halauksin Katrilli

Maija kirjoitti...

Kiitos. Alan miettiä. Voi mennä muutama päivä, kun pitäisi tehdä monta ei kovin kiinnostavaa asiaa viikonloppuun mennessä.
Työvireessä on tänään ollut useita tilkkusuunnittelun meneviä aukkoja.