tiistai 4. marraskuuta 2008

Juha Tapion konsertissa

Olen jo kauan fanittanut Juha Tapiota ja vihdoinkin minulla oli mahdollisuus nähdä ja kuulla hänet ihan "livenä" lauantaina 1.11.08. Olin hänen konsertissaan yhdessä ystäväni kanssa. Madetojansali oli aivan täynnä yleisöä hänen esiintyessään Oulussa. Yleisönä oli todellakin hyvin eri ikäisiä ihmisiä, vauvasta vaariin. Juha Tapion sanoitukset puhuttelevat suurta yleisöä.


Tämä kuva on otettu puoliajan jälkeen, kun Juha Tapio saapui lavalle esiintymään yksin, ilman yhtyettään. Hän esitti koskettavan laulun, jota en ollut koskaan aikaisemmin kuullut. Laulujen välissä hän kertoili mukavia tarinoita laulujen synnystä. Juha Tapio esitti konsertissa tuotantoaan 10 vuoden ajalta, kuulimme myös gospel-musiikkia.
Juha Tapion sanoitukset koskettavat ja puhuttelevat minua. Olen päässyt monen kipeän päivän ja yön yli kuuntelemalla hänen levyjään. Joissakin lauluissa sanat ovat ihan kuin omasta elämästäni. Erityisiä suosikkilaulujani ovat mm. seuraavat: Kaksi puuta, Kaunis ihminen,Anna pois itkuista puolet, Kelpaat kelle vaan, Vaari, Ohikiitävää, Haaveilija jne...Hän on tehnyt sanoituksia myös monille muillekin esiintyjille mm Yö-yhtyeelle kappaleen "Pettävällä jäällä". Nuorten punaisesta veisuukirjasta löytyy myös Juha Tapion sanoittama virsi.


Konsertin jälkeen Juha Tapio jaksoi jakaa vielä nimikirjoituksiaan iloisena ja hyväntuulisena. Kannatta ehdottomasti käydä hänen konsertissaan .4 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Juha Tapiossa on hiljaista karismaa. Hän on mielestäni sellainen nykyaikainen uusi Mies, joka antaa tunteilleen kauniit sanat. Sen saimme kuulla konsertissaan.

Ps. tuo päätöskappaleen linkki ei aukea.

KaSil kirjoitti...

iiik...äääh....ooooh.....voooih!
Juhis on kyllä paras!
Se on aivan mahtavaa kun esittää sen Pettävällä Jäällä....mä käyn You Tubessa harvase päivä kattomassa Mikkelin keikan videot!
Kiitos kun laitoit nää kuvat!

Irma kirjoitti...

Kävin myös katsomassa ja kuuntelemassa tuon hienon konsertin omlla paikkakunnallamme. Useimmat kappaleet olivat aivan upeita ja todella koskettavia, mutta Kaunis ihminen-laulun kohdalla ei voinut enää kyyneleitä pidätellä, se kyllä tuntui "selkäpiissä" asti. Menisin vaikka uudestaan samaan konserttiin jos olisi lähistöllä:)

katrilli kirjoitti...

Hei Sooloilija, Kasil ja Irma !

Lämpimät kiitokset kommenteistanne. Konsertin jälkeen kaivoin levykokoelmastani kaikki minulla olevat neljä Juha Tapion levyä ja lueskelin laulujen sanoituksia. On ne kyllä todella hienoja. Mie olen saanut näistä lohtua ja voimaa moniin oman elämäni kipeisiin tilanteisiin. Menisin konserttiin yhä uudestaan ja uudestaan, jos se olisi mahdollista.

Ps. En saanut linkitettyä oikein laulua YouTubesta, joten poistin sen kokonaan.

Halauksin Katrilli