sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Leirikouluun Helsinkiin...

Huomen aamuna lähden kahden nuorimman lapsemme kanssa leirikouluun Helsinkiin. Kuluneella viikolla olen havainnut tyttärelläni ( 9v ) ja pojallani ( 12v) yhä lisääntyvää matkakuumetta ja tänään heidän olonsa on ollut vallan levotonta. Päivä on kulunut tavaroita pakkaillessa. Tyttö aikoi ensin ottaa jokaiselle päivälle oman pehmolelun mukaan, mutta tavaraa tulee niin paljon, että hän tyytyy nyt viiden pehmon sijasta yhteen. Vielä on päättämättä mikä pehmoista lähtee mukaan...

On mukava lähteä lasten retkelle mukaan. Olen mukana yhtenä valvojavanhemmista ja toimin samalla retken sairaan- ja terveydenhoitajana. Mukaan lähden iloisella mielellä... Maanantai on matkustuspäivä, tiistaina vierailemme Korkeasaaressa, Luonnontieteellisessä museossa ja teemme kiertoajelun Helsingin keskustassa. Keskiviikkona vierailemme Eduskunnassa, Olympiastadionilla, ajelemme metrolla ja raitiovaunulla ja osallistumme suureen lastenlauluspektaakkeliin Hartwalla Areenalla. Torstaina matkaamme Suomenlinnaan , ajamme Karting-autoilla ja monen lapsen ja aikuisenkin odotukset täyttyvät, kun vietämme illan Linnanmäellä. Perjantaina pakkaamme tavaramme ja suuntaamme ostoksille ennen kotiin lähtöä. Vaajakoskella pysähdymme vielä Pandan karkkitehtaalla. Tiedossa on paljon ohjelmaa ja tapahtumia.

Olen pakannut mukaani neulelankoja ja virkkauslankoja. Ajattelin neuloa matkan aikana lapasia ja virkata pieniä liinoja.

Blogipäivityksiin tulee nyt siis viiden päivän tauko. Kirjoittelen sitten reissusta palattuani.

6 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Reissunne kuulostaa mahtavalta! Hyvää matkaa!!!

Sooloilija kirjoitti...

Mukavaa matkaa, vaikka melkein hengästyin tuosta ohjelmatarjonnasta. Kävelyä tulee paljon, mutta nähtävää vielä enemmän!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Tulin vain kertomaan, että nyt on menossa nimienkeräys fibromyalgian tunnustamiseksi Euroopassa. Vetoomuksen voi allekirjoittaa:
http://www.reumaliitto.fi/sivut/etusivu/
(oikea ylänurkka)
tai suoraan
http://www.enfa-europe.eu/indexpet.php

Terveisin fibro itsekin

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Oletko kokeillut fibromyalgian hoitoon vähähiilihydraattista ruokavaliota. Jotkut ovat saaneet apua kipuihinsa sitä kautta: http://www.foorumi.info/hiilaritietoiset/viewtopic.php?t=1787&sid=eabfa0c36f9d0651636a12c9b4b4098f

Anonyymi kirjoitti...

oikein ihanaa matkaa sinulle ja lapsille! =)

-maisuli-

Merja kirjoitti...

ihanan kuulonen reissu,lähtisin itekin jos tuommonen olis tarjolla.toivottavasti matka menee hyvin ja aurinkoisesti :D
Deconi on varmaan tipahtanut postilaatikkoon kunhan kotiudut!