lauantai 9. toukokuuta 2009

Oulussa 5.-6.5.2009

Matkustin tiistaina Ouluun. Minulla oli viimeinen Prospect-koulutuksen ohjausharjoittelu Hyvän mielen talolla. Olipa taas antoisa päivä ja saavutin Prospect-ohjaajan pätevyyden:)

Oulussa kävin myös tapaamassa PeeKaa-tuotteen Paulaa ja vierailin hänen tilkkutarvikeputiikissaan. PeeKaa-tuote täytti tiistaina kolme vuotta! Paulan putiikissa meni pää ihan pyörälle keskellä kauniita kankaita ja muita ompelutarvikkeita. Oli todella vaikea valita kankaita satojen kauniiden kankaiden joukosta. Ostin muutaman "japanialaisilla" kuvioilla koristellun kankaan. Olen katsellut ja ihastellut japanilaisia tilkkutyölehtiä ja niiden innoittamana ostin nämä kankkat. Katsotaan mitä näistä kesän aikana saan tehtyä.


Nämä ihanat kankaat lähtivät myös mukaani. Ilmottauduin Oulun Kansalaisopiston kesäkurssille, josa ommellaan tietysti tilkkuja! On ihana saada keskittyä ompelemiseen ja pitää viiden päivän pituinen ompeluloma. Kurssi on iltaisin, joten päivällä jää aikaa myös lenkkeilyyn ja ulkoilemiseen. (Hox!! Kurssipaikalle voi mennä ompelemaan jo päivälläkin:) ). Kokemuksesta tiedän, että kursseilla innostuu niin ompelemaan ja luomaan uutta, ettei juuri malta syödä eikä nukkua.

Ei kommentteja: