lauantai 9. toukokuuta 2009

Koiraystävieni kuulumisia...

Koiraystävistäni Nupusta ja Lunasta on minulle paljon iloa ja seuraa. Käyn kävelemässä koirien kanssa aamuin ja illoin ja päivällä touhuilemme muuten ulkona. On mukava seurata koirien touhuja. Tykkään lähteä aamulla kävelylle, nyt on ollut niin ihania kevätaamuja; linnut laulavat ja aurinko paistaa. On hienoa nähdä luonnon taas puhkeavan kukkaan. Koirillekin on luonnossa paljon haisteltavaa ja tutkittavaa. Meidän talon lähellä on pururata, jossa kävelemme yhdessä. Luna ei vielä jaksa ihan koko matkaa kävellä, se pääsee välillä aina syliini levähtämään.

Tässä kuvassa ollaan tultu vasta saunasta ja ollaan valmistautumassa nukkumaan.


Luna-tyttönen on täyttänyt jo kolme kuukautta ja saanut ensimmäisen rokotuksensa. Eläinlääkäri tutki muutenkin pikkuisen ja totesi Lunan olevan terveen ja iloisen koiran. Lunan turkki kaipaisi leikkaamista, mutta mie en ole uskaltanut leikata turkkia muualta kuin tassuista. Mie naurankin aina, että Luna alkaa muistuttaa vähitellen lammasta:)


Luna on ihana koira ja rakastan sitä ihan valtavasti. Luna on tuonut niin paljon iloa elämääni!


Nuppu-koirani on nyt sairastellut. Nupulla on kohtutulehdus ja hän on antibioottikuurilla. Olen myös käyttänyt koiraa eläinlääkärillä kahtena peräkkäisenä päivänä saamassa hormoonilääkettä. Toivottavasti hoito auttaa ja Nuppu paranee entiselleen. On surullista nähdä lemmikin olevan kipeä! Nuppu on ihana koira!

1 kommentti:

Sooloilija kirjoitti...

Onpas Luna kasvanut! Tosi pörröinen näyttää olevan, ihana pallero!

Nupulle toivon kovasti paranemisia!!

Meilläkin juoksee kohta (muutaman viikon kuluttua) neljä pientä tassua lisää kun haemme perheeseen kissanpennun. Näin 8-vuotias kissaneitimme saa kaverin, tai pikkusiskon. Miten lie ottaa pienen vastaan, se jää nähtäväksi.