torstai 9. huhtikuuta 2009

Tilda-lauantai Oulun Sinooperissa 4.4.2009

Viime lauantaina vietettiin Tilda-päivää Oulun Sinooperissa. Minut oli kutsuttu sinne esittelemään Tilda-käsitöitäni sekä puhumaan Tilda-maailmasta siitä kiinnostuneille. Minulla oli mukana iso kassillinen Tilda-käsitöitäni: tilkkutöitä, hahmoja, Tilda-foorumin vaihdoissa saatuja hahmoja sekä nukkekoti juttuja, ompelukuvista tehtyjä tauluja, pussukoita ym.

Sinooperissa kävi todella paljon asiakkaita päivän aikana. Ja kauppa kävi. Minun pöytäni ympärillä oli koko ajan Tildaamisesta kiinnostuneita naisia. Tapasin entisiä tuttujani sekä sain uusia tuttavuuksia. Tildaamisesta ollaan todella kovasti kiinnostuneita, onhan tämä ihana maailma täynnänsä kaikkea ihanaa ja jokaiselle löytyy jotakin. Tilda-tuotteita on niin ompelijoille, skräppääjille, kirjojille ym. Jokaiselle on jotakin. ..

Sinooperissa oli hyviä tarjouksia Tilda-tuotteista Tilda-päivän aikana. Minunkin matkaani tarttui aikas paljon kaikenlaista ihanaa: mm. kuvassa olevat purkit, leikekuva-arkkeja, kankaita... Pääsiäisen aikana aion tehdä kortteja Tilda-leikearkeista . Sinooperissa suunnittelimme jo uutta Tilda-päivää syksyksi. Oli todella mukava ja antoisa päivä.

1 kommentti:

Merja kirjoitti...

voi mitä ihanuuksia....harmittaa,kun en päässyt mukaan.