tiistai 5. helmikuuta 2008

Tiistai- aamuna aikaisin

Hei huomenta!


Sairaalassa edelleenkin... Uni loppui taas vaihteeksi aikaisin, onneksi osastolla on
potilaskäytössä tietokone.

Aamuyön aikana olen vähän virkannut ja lueskellut, käynyt välillä kävelemässä sekä aina välillä nukahtanut. Viiden jälkeen tulin koneelle ja olen tutustunut ja katsellut ihania blogeja. Erityisesti olen viihtynyt Tilda-addictien blogeissa. Hienoja sivustoja ja hienoja käsitöitä.

Olen lueskellut myös omaan blogiini tulleita kommentteja. On ihana huomata, että näinkin moni on löytänyt sivuni ja itse olen blogini ansiosta tavoittanut henkilöitä, joista en ole vuosiin kuullut mitään. Haluan koko sydämestäni kiittää kaikkia sivuillani tähän mennessä vierailleita! Olette kirjoittaneet ihania ja kannustavia kommentteja, joiden kantamina minun on hyvä jatkaa kirjoittelua. KIITOS !

Tänään minulla on tiedossa kaupunkipäivä. Sairaalassa minulla on varsinaista ohjelmaa vasta iltapäivällä, joten vietän aikaa asioilla. Aloitan päiväni menemällä vyöhyketerapiaan. Saan samalla muutakin hoitoa. Toivon saavani hoidosta apua mm kipuihini ja unettomuuteen. Aion käydä myös Tiimarissa, Sinooperissa, lankakaupassa ja mahdollisesti myös Eurokankaassa. Olen mukana useissa eri vaihdoissa, joten katselen samalla kankaita ja kivoja yllätyksiä vaihtoihin osallistuville ystävilleni.

Haluan toivottaa kaikille ihanaa päivää! Halauksia ihanille ystävilleni !

5 kommenttia:

KaSil kirjoitti...

Hyviä vointeja ja toivottavasti pian myös hyviä unia sinne sairaalaan.

*hali*

wiiks kirjoitti...

Myös Metsien keskeltä hyvän unen toivotuksia.

Törmäsin blogiisi ensimmäisen kerran -ihania juttuja sinulla täällä :)

Kirstuli kirjoitti...

Piristystä tähän päivään sinulle ystäväni.Jaksamista,vaikka sairaalajakso ei ollutkaan sellainen kuin odotit.Miltä vaihtoehtohoidot tuntui? Kävitkös katsomassa sen osoitteen netistä josta,kerroin? Halauksia ja rutistuksia!!!:o)

Piia kirjoitti...

Heipsan! Sinun Tilda-lähetyksesi lähtee matkaan huomenna! Sain vasta tänään postissa kangaspaketin, josta yhtä kangasta halusin vielä pakettiin laittaa!

Jaksamisia ja toivottavasti saat nukuttua!

Sooloilija kirjoitti...

Hei,
joko sairaalajakso loppui? Milloin taas lisää kuntoutusta ja "unikoulua"? Toivottavasti tavataan silloin ja muutenkin tässä kevään aikana.
Lämpimiä terveisiä :-)