perjantai 15. helmikuuta 2008

Ajatuksin...


Sain aamupäivällä puhelun ystävältäni, joka kertoi, että blogiini on tullut englanninkielinen kommentti. Kommentissa joku kertoi saaneensa viruksen tietokoneelleen blogistani. Kovasti olen viestiä pohtinut enkä oikein ymmärrä, miten tämä on mahdollista kaikista koneellamme olevista virustorjuntaohjelmista ja palomuureista huolimatta. Poikani kanssa tulimme siihen tulokseen, että viesti on spämmi. Onko muilla bloggaajilla kokemuksia tällaisista??
Valvoin taas koko yön, kävelin ympäri taloa ja välillä kävin pyörimässä hetken sängyssä. Selkää ja niveliä särki niin inhottavasti, etten pystynyt nukkumaan. Olo on kovasti väsynyt. Sain nukuttua tunnin verran aamulla pienten lähdettyä kouluun. Taidan ruveta ompelemaan jotain ihanaa Tilda-juttua...
Mukavaa perjantai päivää ja alkavaa viikonloppua kaikille !

6 kommenttia:

KaSil kirjoitti...

joo, älä tuollasta murehdi, spämmi hyvinkin!

Melle ja minä kirjoitti...

Ei täältä mitään viruksia oo saanu. Jos joskus tapaan nukkumatin lähetän sen sulle!

katrilli kirjoitti...

Kiitos kannustavista kommenteistanne. Joku haluaa tosiaankin vaan tehdä ilkeyttä ilmoittamalla mitä sattuu. Nukkumatin ottaisin ilomielellä vastaan!

Halauksin Katrilli

siirisofia kirjoitti...

Hei!
Sulla oli tuolla aikaisemminkin ilmeisesti spämmiviesti puputaulupostauksessa. Nuo ovat roskapostiviestejä, joilla yritetään saada klikkaamaan viestin osoitetta. Kannattaisi varmaan laittaa blogspotin sanavahvistus päälle. Siitä tulee ne erinäköiset kirjaimet, jotka täytyy kirjoittaa, ennenkuin voi jättää kommentin.Ainakin vähän auttaa estämään roskakommentteja:-)
Mukavaa viikonloppua:)

Marraskuu kirjoitti...

Täällä on aivan ihastuttavia töitä. Varsinkin tuo pupu seinävaate :) Meillekkään ei kyllä ole täältä tullut mitään viruksia. Paljon voimia ja aurinkoista sunnuntaita!

TeSa kirjoitti...

Heips, minullekkin joku ystävällinen oli jättänyt samaisen viesti ja epätietoisena kyselin pojalta siitä, oli hänen mielipide roskapostiin ja äkkiä sellaiset.