keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Nukkekotikuvia

En ole aikaisemmin ehtinyt laittamaan esille nukkekotiemme kuvia, niitä on jo ehditty kysyäkin. Nukkekotiharrastukseni on ollut jo pitemmän aikaa "unohduksissa". Neulominen, ompelu ja virkkaaminen ovat vieneet niin paljon aikaa, etten ole ehtinyt paneutua kaikkeen. 8-vuotias tyttäreni on järjestellyt ja sisustanut kuvissa olevat talot.


Tässä kuvassa on kynttilälyhtyyn tekemäni huvimaja. Lattia on tehty bambusta. Huvimajasta puuttuvat vielä verhot. Ajatuksena on tehdä kevyet rullaverhot. Ikkunoiden eteen on tarkoitus laittaa kukkia roikkumaan amppeleihin.Tämän talon nimi on Soiva Kartano. Nimen talolle on antanut tyttäreni. Yläkerrassa on musiikkisalonki. Talon rungon on tehnyt isäni ja mie olen sen sitten maalannut ja tapetoinut. Taloon muutetaan sisustusta melkoisen tiheään tytön leikeissä. Lastenhuoneessa on hauskasti esillä pieni teltta.

1 kommentti:

Sooloilija kirjoitti...

Hei, tosi kivoja nuo nukkekotikuvat, näytän niitä heti omillekin tyttärille kunhan tulevat koulusta!

Kuvia kun klikkaa niin nehän tulevat tosi isosti näkyviin ja yksityiskohtia on siten helppo katsoa. Toisaalta sivulle mahtuisi kai laittaa kuva suoraankin vähän isompana, vai mahtuuko? Omassa blogissa vaihtelen kuvien kokoa ja olen jälkeenpäin huomannut, että jonkun kuvan olisi voinut laittaa eri kokoon..

Nukkekodit ovat ihana maailman ja niihin on hurmaavaa uppoutua! Lämpimiä terveisiä!!