keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Lisää kuvia nukkekodeista

Huvimajassa iltapäiväteellä pieni nalle.

Tämä pieni nukketalo on ostettu Oulusta erään liikkeen loppuunmyynnistä. Talo oli niin suloinen, etten voinut jättää sitä kauppaan ja hintakin oli edullinen. Tyttäreni on nimennyt talon Pinkiksi Onnelaksi. Kuvassa Onnelassa on lastenhuone. Alunperin taloon piti muuttaa asumaan Soivan Kartanon ukki ja mummi, mutta heidän muuttonsa on viivästynyt.


Tässä Pinkki Onnela ulkopuolelta.
Minulla on vielä kolmas nukkekoti. Sain sen viime keväänä lahjaksi perheeltäni täyttäessäni 40-vuotta. Laitan siitä myöhemmin kuvia blogiini. Talon rakennus on nyt siinä vaiheessa, että suunnittelen sinne sähköistystä ja sen jälkeen lattioiden laittoa. Sähkövehkeet on jo hankittu ja paljon muutakin sisustustavaraa on valmiina. Aikaa vaan pitäisi olla enemmän.1 kommentti:

Sooloilija kirjoitti...

No hei, kylläpä iski nyt meille niin kova nukkekodin sisustusinnostus näistä kuvista, että heti lähdimme nuorimmaisen kanssa kirjastoon etsimään nukkekotikirjoja.
Yksi tosi hyvä kirja löytyikin: Vivienne Boultonin Nukkekotikirja - Tee itse nukketalon nuket, huonekalut ja pikkutarvikkeet.
Lämpimiä terveisiä Ystävälle, pienelle nukkekodin sisustajalle myös!