lauantai 10. toukokuuta 2008

Mökkielämää !

Olen asustellut kolmen lapsemme kanssa pian viikon ystäviemme ihanalla mökillä. Kodin remontti etenee vähitellen. Pesuhuone, sauna ja makuuhuone on nyt purettu ja lattioiden ja seinien kuivaus on alkanut. Kuivauksessa menee kaksi viikkoa. Olen viihtynyt mökillä erittäin hyvin. Kaipasin hengähdystaukoa juuri tähän elämäni vaiheeseen, mökin rauhallisessa ja tunnelmallisessa ympäristössä minulla on siihen oivallinen mahdollisuus. Jotenkin koen, että kiire on jäänyt taakse. Eräänä aamuna heräsin ja tulin alas nukkumaparvelta, katsoin tuvan ikkunasta ulos järvelle. Kohtasin uljaan näkymän, kun yksinäinen joutsen ui ylväästi keskellä tulvan valtaamaa järveä. Oli hieno tunnelma.


Kuvassa on näkymää tuvastamme mökillä.

Tässä kuvassa olen mie keittiössä ompelutyön ääressä. Tottakai mie pakkasin ompelukoneen ja kankaat ym ompelutarvikkeet mukaani mökille. Virittelin ompelukoneeni keittiön pöydälle. jonkin verran on valmistunut käsitöitäkin; enkeleitä, pussukoita, kirjanmerkkejä sekä kaksi virkattua hartiahuivia.

1 kommentti:

Sooloilija kirjoitti...

Sinullahan on siellä unelmaolot. Haluaako sieltä lähteä poiskaan? Ja varsinkaan juuri nyt kun luonto herää pian kesään..
Toimivan ja modernin näköinen mökki, mukavuudet on, mutta ympäristö on varmaan ihana siellä luonnon keskellä. Saat ehkä eri tavalla inspiraatiota ompelutyöhönkin siellä oloissa!
Lämpimin terveisin!