perjantai 25. tammikuuta 2008

Perjantaina 25.1.08

Päivä on valjennut kauniina. Eilen alkanut lumisade ja lumipyry on peittänyt maan ihanan valkoiseksi. Vihdoinkin on tullut oikea talvi. Nämä ilmastomuutokset tuntuvat oudoilta; ennen pohjoiseen tuli talvi loka-marraskuussa, mutta nyt muutamana viime vuotena lunta tulee kunnolla vasta tammikuun puolella.

Mie valvoskelin taas yöllä useamman tunnin. Ompelin ja katsoin tv:sta 24 viime jakson, kun se jäi kattomatta sunnuntaina. Jännittävähän se oli... Olo on väsynyt, unettomia öitä on niin paljon jo takana. Mietin yöllä, kun tein käsitöitä ja kattelin välillä Tilda-kirjoja, että miten paljon mie saan voimia käsitöiden teosta. Kankaita ja lankoja on ihana käsitellä ja "imeä" niistä värien voimaa sisälleen. Ja miten ihana tunne tulee, kun saan jotain valmiiksi! Ideoita on paljon mielessä, mutta en ole jaksanut alkaa tekemään mitään suurempaa työtä. Viimeiseen tilkkunäyttelyyni valmistautuminen vei niin paljon voimia, mutta paljon voimia sain takaisinkin katsellessani valmiita töitäni ja tietysti saamani positiivinen palaute tuntuu hyvältä.

Viikonloppu on edessä. Ajattelin ommella Tilda-aiheista seinävaatetta ja katselen valmiiksi sopivaa käsityötä mukaan sairaalaan. Lähden ensi maanantaina sairaalaan ainakin kahdeksi viikoksi. Menen lepäämään sairaalaan ja samalla tehdään mm. unitutkimuksia. Niin pahaksi on väsy päässyt menemään. Päivittelen sielläkin blogiani ja kerron kuulumisia.

Oikein mukavaa päivää kaikille!

2 kommenttia:

KaSil kirjoitti...

Täälläkin oli eilen kunnon myrsky, mutta tänään niin lauha keli että ihan suututti!

Voimahaleja sinne!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Katrilli! Täällä on myös yksi väsynyt mummeli,nuo yövalvomiset väsyttää.Päivä tahtoo mennä torkkumisen puolelle ja kipusalvaa levittäessä ja nero-koira sitten tykkäis nuolla sen perässä pois.Kävim taas ihailemassa sinun töitäsi,ilmoitin sisarellenikin,että käyppäs sellaisilla sivustoilla.Unettavaa ensi yötä sinulle ja halauksia! t.Tuplamummo!