perjantai 11. syyskuuta 2009

Tunnelmallista viikonloppua!


On tainnut jo pari viikkoa vierähtää viimeisestä postauksestani. Päivät kuluvat nopeasti ohitse. Olen ollut tavallista kipeämpi ja väsyneempi, en ole jaksanut kirjoittaa blogiini. Käsitöitä olen hiljakseen tehnyt; olen neulonut muutaman parin kämmekkäitä ja nyt neulon Luna-koiralle villapuseroa. Laitan kuvia myöhemmin.

Tällä viikolla on ollut kahden nuoremman lapsen koulujen vanhenpainillat ja kansalaisopiston opettajien kokous. Aloitan useamman vuoden tauon jälkeen opetuksen kansalaisopistossa. Ensi viikolla alkaa pehmolelukurssi ja keväällä opetan tilkkutöitä. On niin mukava aloittaa työt, minulla on sitten yksi ilta viikossa töitä, saan olla tekemisissä muiden ihmisten kanssa ja tuntea, että minusta on vielä johonkin. Kipeänä ja väsyneenä tuntee olonsa hyödyttömäksi ja taakaksi muille. Vaikka tykkään todella paljon olla kotona ja touhuta kotitöitä, niin kaipaan ympärilleni muita ihmisiä, kaipaan sosiaalista elämää, ajatusten vaihtoa...

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Nyt on aika sytyttää kynttilöitä niin sisälle kuin uloskin tuomaan valoa ja tunnelmaa pimeisiin syksyn iltoihin.

Halauksin Katrilli

6 kommenttia:

Nurkkalintu kirjoitti...

Kivalta kuulostaa sinun "iltatyösi". Onnea ja intoa! :)

Taivaan Isän täysihoitoa ja siunausta sekä mukavaa viikonloppua!

Lennu kirjoitti...

Vähän samanlaisia aatoksia minullakin, kaipaan niin töihin ihmisten pariin. Olen kolmatta viikkoa sair.lomalla jalkaleikkauksen jälkeen ja kyllä tökkii kotona oleminen kaiken aikaa, kun ei voi harrastaakaan jalan takia mitään. Ja on ollut kyse VAIN kolmesta viikosta. No onneksi voin sentään ommella.
Mutta se sosiaalinen kanssakäyminen kun jää vähiin niin yksinäistä on.

Toivotan tsemppiä sinulle opetusiltoihisi ja odotan innolla kuvia käsitöistäsi.
T: Miss Marple

Jaanabella kirjoitti...

Mukavalta kuulostaa iltatyösi.
Antoisia opetushetkiä ja mukavaa viikonvaihdetta!

Kram Jaanabella

Sanna kirjoitti...

Kyllä vaan! Siis kuulostaa oikein mukavalta tuo iltatyösi. Varmasti mukavaa vaihtelua arkeen ja saa "jotain omaa hommaaa" =D

Kaunista viikonloppua sinulle =)

-Sanna-

AnneHelena kirjoitti...

Hei Katrilli!
Ihanan tunnelmainen kuva postauksessa.
Mukavalta kuulostaa tuo opetustyösi, oikein paljon siunausta ja mukavia hetkiä toivon sinulle.
Muistan sinua ja lähetän lämpimiä haleja.
-AnneHelena-

K kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua sinullekkin ja kaikkea hyvää syyspäiviin :)