perjantai 18. syyskuuta 2009

Neuleita

Parina päivänä olemme saaneet aloittaa päivämme pirtsakassa pakkassäässä. Aamulenkille lähtiessä on pitänyt laittaa ihan kunnolla lämmintä päälle. Lunallakin on ollut uusi neulepusero päällä, ettei pikkuista palelisi. Neuloin Lunan puseron Novitan Puro-langasta, sävynä iltanuotio. Puro-lanka on ihanan pehmeätä ja lämpimän tuntoista 100% villaa.Syksyn tultua on niin ihana istahtaa neulomaan. Lankakorini pursuaa ihania lankoja; on Frititidsgarnia lapasiin, TeeTeen Alpakkalankaa sekä Sandnesin Alpakkalankaa kämmekkäisiin, Chililankaa lapasten ja sukkien somisteeksi, Novitan Nallea sekä Marjaretkilankoja sukkiin ja lapasiin ym. ihanaa. Luna tykkää myös täydestä lankakoristani. Koirulista on niin mukava leikkiä lankakerillä:)


Keskeneräisiä neuleita: kämmekkäät Sandnes alpakkalangasta ja Lunan pusero Novitan Purosta.


Valmiita kämmekkäitä ja huovutetut lapaset. Ruskeat kämmekkäät Lanet-langasta, violetit sekä vihreät kämmekkäät Sandnesin Alpakkalangasta, kämmekkäät Noro-langasta sekä lapaset Fritidsgarnista.

9 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Kyllä Lunan kelpaa, on niin hieno pusero!
Kauniin värisiä lankoja sulla.

Terhi kirjoitti...

Ihanalta näyttää sinun lankakori. Minun langat on tylysti isossa muovilaatikossa kannella peitettynä makkarin yläkaapissa. Meillä kun nuo pikku likat tuppaa "muovailemaan" lankakerät uuteen uskoon... :)

Ihania nuo kämmekkäät. Hieno kuvio niissä. Minä en osaa vielä moisia hienouksia. :)

Nurkkalintu kirjoitti...

Suloinen Luna! :)
Siunausta viikonloppuun!

Leena Lumi kirjoitti...

Hieno uusi puku Lunalla! En tajunnutkaan, että on jo niin kylmä...

Olen hulluna etsinyt Teddyn softia lilaa ja tummanpuanista, mutta ei ainakaan vielä ole ollut missään. Se on myös hyvin pehmeä lanka, josta tehtyä neuletta voi pitää vasten ihoa.

Mukavaa viikonloppua!

Lennu kirjoitti...

Söpö villapusero ja söpö on Lunakin. Ei varmasti palele.
Kauniita ovat sinun neuloksesi, kämmekkäät ovat ihania.
Minun lankakorissa on iiisoja lankakeriä,värejä vain 4, teen isoäidin ohjeella torkkupeittoa.

Kivaa viikonloppua toivoo Miss Marple

katrilli kirjoitti...

Kauniit kiitokset kommenteistanne. olen niistä niin iloinen!

Leena: täällä pohjoisessa on ollut jo yöpakkasia ja muutenkin viileitä ilmoja. Luna tarvitsee jo lämmintä ylle ulkoillessa. Nyt neulon Lunalle kirjoneuletta. Minkäs kokoinen Dina on? Aloitan viikonloppuna Dinan puseron neulomisen.

Kämmekkäitä on syntynyt lisää viime päivien aikana. Pojalla on kamera mukana Norjassa, joten en voi kuvta nyt uusia käsitöitäni.

T, Katrilli

Marle kirjoitti...

Suloinen tuo koiran paita! Meidän koiralla on vain kurahaalari. Kämmekkäät ovat todella kauniita. Hitaana neulojana minullekin sopivan kokoisia töitä.

Tanjuska kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Marika kirjoitti...

Ihana! Tuo Lunan villapaita nimittäin! :D