perjantai 21. elokuuta 2009

Mustikkaretkellä...


Viime viikonloppuna kävimme poimimassa mustikoita. Mie olen aina tykännyt liikkua metsässä ja marjastaa. Viime vuodet olen joutunut jättämään marjastuksen väliin selkävaivojen vuoksi. Nyt tuntui siltä, että kokeilen miltä tuntuu... Oli ihana olla metsässä, poimia marjoja ja katsella koirien touhuja, vaikka selkä kipeytyikin. Nyt on ollutkin hyvä marjasato, pakastin on vähitellen täyttynyt lakoista, mustikoista ja mansikoista. Puolukat kypsyvät hyvää vauhtia. Mustikoista olen tehnyt mehua sekä pakastanut kokonaisina. Lapsetkin tykkäävät kovasti marjoista...


Luna ja Nuppu olivat innoissaan mukana marjaretkellä. Välillä ne kävivät tutkimusretkillä vähän kauempana ja välillä söivät samalta mättäältä marjoja mistä mie poimin. Koirat tykkäävät marjoista myös.

Nuppu-koira 4v.


Nuppu kävi välillä lepäilemään. Aurinko paistoi ja oli oikein lämmin päivä.


Luna ei joutanut lepäämään. Tämä pikkuinen on aina liikkeessä ja tutkimassa uusia asioita. Koirat ovat mukavia kavereita marjaretkilläkin.

4 kommenttia:

Nurkkalintu kirjoitti...

Ihania kuvia! En ole vuosiin ollut oikeassa ja isossa metsässä ja ihan haikeana muistan sen tuoksun ja tunnelman marjoja poimiessani.

Hauskaa viikonloppua!

Kisumumma kirjoitti...

Ihanat koirat teillä, Luna on suuri ilon aihe.Kauniita metsäkuvia. Minäkin niin haikailin mustikkametsälle.

Paljon olet ehtinyt käsitöitäkin tekeen. Miten olet tuon upean nukkiskodin maton tehnyt?

Olet lähettämässä minulle jotain ylläriä, täytyy sanoa, että alkaa kovasti jo kutkuttaan, mutta EN KAI minä ole unohtanut mitään?? :)

Palaga kirjoitti...

Minäkin rakastan koiria ja tiedän muutaman koiran rakastavan myös minua :D ! Soitin juuri skypellä siskolleni ja heidän koiransa (irlanninsetteri) oli noussut siskoni syliin, kun oli kuullut ääneni!

Ihania käsitöitä olet taas tehnyt!

Susy kirjoitti...

Olá,
Fiquei encantada com seu blog!!!
Adorei seus cães,amo cães,se morasse em casa teria uma dúzia,mas moro em apartamento,mas,tenho uma cachorrinha,"Maltes"pequena,é adorável.
Gosto muito de pessoas que amam cães,isto quer dizer que são boa gente!!!
abraços
Susy(susypavlov@gmail.com)