perjantai 1. tammikuuta 2010

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2010 !


On kulunut pitkä aika, kun viimeksi kirjoitin blogiini. Syksy ja alkutalvi olivat niin kiireistä aikaa kaikkien touhujen kanssa, etten jaksanut päivittää blogiani. Viimeisin rankka urakka oli valmistautuminen joulumyyjäisiin. Tein käsitöitä yötä päivää ja väsytin itseni kokonaan. Myyjäisten jälkeen oli takki tyhjä. Stressin lauettua alkoi sairastaminen: ensin olin viikon migreenissä ja heti sen jälkeen alkoi flunssa. Elimistöni on viestittänyt minulle: " nyt pitää levähtää".

Joulun vietimme kotona oman perheen kanssa. Oli ihanaa, kun koko perhe oli koossa ja saimme olla yhdessä. Nautin joulukuusen kauneudesta ja kynttilöiden valosta. Oli niin rauhoittavaa kääriytyä tilkkupeiton alle ja vain katsella ja nautiskella, Luna-koira kainalossa ja Nuppu lattialla, lähellä.

Luna oli aivan ihmeissään ja innoissaan joulukuusesta ja sen koristeista. Koira tuntui ajattelevan: "vau, onpas paljon uusia leluja". Vanha Milla-koiramme kävi aattona myös sisällä touhuilemassa. Milla haistoi keittiönpöydältä pähkinöitä ja kiipesi hassu niitä maistelemaan. Mutta pöydällä oli kynttilä ja Millan häntäkarvat paloivat! Onneksi mitään vakavampaa ei sattunut!

Uusi vuosi tuo mukanaan monenlaista mukavaa. Jatkan töitä Kansalaisopiston opettajana, teen vapaaehtoistöitä Hyvän mielen talolla ja pyrin osallistumaan mukaviin ja voimaannuttaviin tapahtumiin pitkin vuotta. Tammikuussa osallistun Vuokatissa SukkaSummit 2010 tapahtumaan ja alkuvuodesta on myös Suomen Tilkkuyhdistyksen, FinnQuiltin, tapahtuma Tampereella. Kesällä menen tilkkukurssille Ouluun ja niin, minulla on myös tilkkutyönäyttely Oulussa helmikuussa.

Kaikenlaisen touhuilun lomassa koetan myös levähtää ja pitää itsestäni huolta. Muuten ei jaksa pitää huolta muista läheisistä.

OIKEIN HYVÄÄ JA IHANAA VUOTTA 2010 KAIKILLE YSTÄVILLENI JA SUKULAISILLENI! Olette kaikki tärkeitä minulle. Ja vaikka välillä menee aikoja, etten jaksa pitää yhteyttä, en unohda teitä. Olette sydämessäni.

7 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Olenkin Sinua ajetellut ja arvannut oikein, miksei blogia ole päivitetty.

Voi Ystävä Hyvä, kuulosti niin tutulta tuo lukemani. Minulle kävi samoin, että touhusin liikaa ja nyt kroppa on tehnyt selväksi, että olisi pitänyt ottaa jouluvalmistelujen sun muiden juttujen kanssa rauhallisemmin. Kivut ja muut oireet alkoivat jouluaattoiltana, yhden päivän tuossa jo ehdin olla vähän paremmassa kunnossa, kunnes ... uuden vuoden aattona iski jälleen kamala pää-niskakipu! Jos on viikko nukuttu huonosti, niin viime yönä olen pyörinyt sängyssä kaiken aikaa -eikä löytynyt hyvää asentoa!

Piti laitta yksäriä, mutta kerronpa tässä, että SUURI KIITOS SINULLE: innostuin minäkin tilkkuilusta -tilkut leikattuna ja odottamassa, että kaivan ompelukoneen esille! Siitä enemmän sitten Tilda-foorumilla jossain vaiheessa ... ja tietysti blogissani myös.

Kuulostaa ihanilta nuo suunnitelmasi alkaneelle vuodelle. Mukavia nuo tilkkunäyttelysi! Harmi vaan, kun on noita kilometrejä jokunen ...

Lähetän Sinulle Suuren halin ja suuri kopallinen onnea alkaneelle vuodelle!

katrilli kirjoitti...

Oikein lämpimät kiitokset viestistäsi Tellu! Olet Rakas! Haleja myös sinulle! Pidetään yhteyttä:)

Halauksin katrilli

Sanna kirjoitti...

Oikein ihanaa ja enkelien siunaamaa ja varjelemaan vuotta 2010 Sinulle! =)

-Sanna-

Jaanabella kirjoitti...

Sinulla tuntuu olevan monenlaisia suunnitelmia tämän vuoden varalle,kuulostaa ihanalta.
Mutta muista myös levätä.

Onnellista Uutta Vuotta 2010!

Halauksin Jaanabella

Liinis kirjoitti...

Onnellista Uutta Vuotta 2010 Sinulle! :)

Terveisin, Liinis

Nurkkalintu kirjoitti...

Siunausta vuodelle 2010! <3

LENNU kirjoitti...

Kaikkea hyvää alkaneelle uudelle vuosikymmenelle!